Vuković Centar
Na Vašu adresu dostavljamo

Catering za sve vrste proslava

Catering za svaku prigodu

Vuković Centar Catering

Vhunski meni prilagođen Vama uz posebnu pažnju posvećenu svježim i lokalnim sastojcima. Osim izvanredne hrane, naša usluga uključuje i profesionalno osoblje koje će se pobrinuti za sve detalje, od postavljanja do posluživanja, omogućavajući Vam da se potpuno opustite i uživate u trenucima sa svojim gostima.

Alt!

Savršen meni za Vas i sve goste

Sami birajte hranu koju služimo

Bez obzira jeste li zaljubljenik u klasične jelovnike, ekskluzivne specijalitete ili internacionalne kulinarske izazove, naš kreativni tim stručnjaka za hranu stoji Vam na raspolaganju kako bi prilagodio svaki detalj vašeg menija prema vašim preferencijama, željenom vremenu i lokaciji.

Svježe pripremljene domaće namirnice

Naša usmjerenost svježim i lokalnim proizvodima ogleda se u svakom jelu koje pripremamo, a činjenica da se sva hrana priprema unutar naše kuhinje koja je smještena tik uz samu dvoranu, osigurava da sva poslužena jela stižu topla i svježa na Vaš stol. Uživajte u okusima koji promiču autentičnost i podržavaju lokalnu zajednicu, čineći Vaša slavlja još posebnijim.

Širok izbor poslastica

Od tradicionalnih slavonskih klasika do modernih desertnih zalogaja, naši slatki majstori partneri pripremaju svaku poslasticu s ljubavlju, pružajući Vam priliku da zasladite svoj poseban događaj s nezaboravnim okusima.

Želite nezaboravno iskustvo na Vaš najposebniji dan?

Vuković Centar

Obratite nam se s povjerenjem i zajedno započnimo stvaranje savršenog događaja za Vas.

Društvene mreže
Navigacija
Stranica u izradi...