Vuković Centar
S Vama od 1997

Vuković Centar

Kompletna usluga organizacije evenata

S Vama kroz bitne događaje

Restoran (svečana dvorana) “Vuković centar” svoja vrata otvorio je 06. prosinca 1997. godine. U dugom vremenskom periodu rada specijalizirali smo se za razne svečanosti i evente, a naročito za organizacije i pripreme svadbenih svečanosti.

VEĆ 27 GODINA S VAMA

Najljepše ljubavne priče naših dragih mladenaca pišemo od 1997. godine. Svečana dvorana Vuković centar raspolaže kapacitetom do 500 osoba. Namijenjena je proslavama svadbenih svečanosti, prigodnih zabava, poslovnih skupova, domjenaka i sličnim događajima.

BEZBRIŽNA ORGANIZACIJA VJENČANJA I OSTALIH DOGAĐAJA

Težimo tome da svojom kompletnom uslugom osiguramo Vaše povjerenje jer Vaša sretna lica naš su cilj. Veselimo se s Vama, brišemo stres iz organizacije vjenčanja i garantiramo Vam nezaboravne uspomene. Vjenčanje je Vaš poseban dan, posvetite se jedno drugome, organizaciju prepustite nama.

POSEBNA PAŽNJA SVAKOM KLIJENTU

Simfonija okusa, mirisa i detalja čini savršenu cjelinu kojoj težimo prilikom planiranja Vašeg vjenčanja. Raznolikost naše gastronomske ponude kao i mogućnost biranja između brojnih vrsta jela doprinosi sveukupnom doživljaju. Uživajte u slasnim zalogajima, bezbrižno se prepustite zabavi, plesu i druženju s Vašim najmilijima, jer naše osoblje brine da sve protječe bez problema. Zajedno se razvijamo sa željom svakodnevnog unapređenja, postavljanja trendova i ispunjavanju Vaših želja.

Partneri Vuković Centra

Kroz dugogodišnji rad stekli smo brojne partnere koji nam vjeruju. Ovo su samo neki od njih...

Pismo vlasnika

Restoran (svečana dvorana) “Vuković centar” svoja vrata otvorio je 06. prosinca 1997. godine. U dugom vremenskom periodu rada specijalizirali smo se za razne svečanosti i evente, a naročito za organizacije i pripreme svadbenih svečanosti. U proteklim godinama smo ugostili na stotine tisuća gostiju, te pripremili i poslužili stotine tona hrane i slastica. Isto tako u svome radu smo nailazili na brojne zahtjeve i iskušenja, koje smo u suradnji sa našim Dobavljačima i Partnerima uspješno savladavali, a u cilju što većeg zadovoljstva naših Korisnika i njihovih gostiju. Jedna mudra izreka kaže da je relativno lako steći ime (kvalitetu) i stvoriti brand, ali ga je vrlo teško održati kroz dugi vremenski period. U svim proteklim godinama restoran (svečana dvorana) ”Vuković centar” je prolazio kroz mnoge faze i prilagodbe, kako prema našim Korisnicima, tako i prilagodbe naše ponude prema tržištu. U prvim godinama našeg rada, ekonomsko stanje u našem okruženju bilo je znatno bolje nego što je sada. Kako je vrijeme teklo, tako su se i ekonomske prilike pogoršale, a posebno posljednjih nekoliko godina kada je u cijeloj zemlji došlo do stagnacije gospodarstva, a time je direktno bio pogođen standard građana. U takvom ozračju i situaciji, stalno smo prilagođavali našu ponudu i cijene, odnosno, smanjivali smo cijene do krajnjih granica, uz istovremeno zadržavanje maksimalne kvalitete hrane i nivoa usluge, što je od nas iziskivalo veliki napor i umijeće. Svih ovih godina, nekoliko stvari nas je razlikovalo u načinu rada i u obvezama prema Zakonu o ugostiteljstvu od naše “konkurencije” (društvenih domova, raznih prostora koji nisu registrirani za obavljanje djelatnosti u ugostiteljstvu, šatora) Od prvog trenutka rada i registracije restorana, podložni smo provjerama i inspekcijama od raznih Državnih institucija (Zavod za javno zdravstvo, Sanitarna inspekcija, Turistička inspekcija, Porezna inspekcija, Protupožarna inspekcija, Vodopravna inspekcija, itd.) Uz sve navedeno, od prije nekoliko godina, točnije, od 2012. godine restoran (svečana dvorana) “Vuković centar” upisan je u registar Ministarstva zdravlja, nakon čega smo poželi primjenjivati sustav procesa higijenske kontrole, obrade namirnica i pripreme hrane HACCP, koji služi tome da kroz brojne formulare i evidencije koje smo dužni popunjavati i voditi, te laboratorijske analize opreme, pribora, hrane, itd možemo jamčiti našim gostima da je hrana koju konzumiraju u restoranu (svečanoj dvorani) “Vuković centar” mikrobiološki ispravna i sigurna. Kao što smo do sada, tako ćemo i dalje jamčiti za vrhunsku kvalitetu i ispravnost namirnica i hrane koju pripremamo. Isto tako ćemo i u budućnosti maksimalno nastojati prilagođavati našu ponudu i cijene prema tržištu.

Mario Vuković

Uprava Vuković Centra

Društvene mreže

Želite nezaboravno iskustvo na Vaš najposebniji dan?

Vuković Centar

Obratite nam se s povjerenjem i zajedno započnimo stvaranje savršenog događaja za Vas.

Društvene mreže
Navigacija
Stranica u izradi...