Vuković Centar
Organiziramo vaše

Svečanosti i proslave

Kompletna organizacija svečanosti

Sve za Vaše svečane događaje

Upoznajte našu luksuznu ponudu za svečanosti i sve ostale proslave, oblikovanu kako bismo pretvorili Vaše snove u stvarnost, uz stručan tim koji će vam olakšati svaki korak organizacije, te prekrasnu dvoranu koja će vam pružiti sve što je potrebno za nezaboravan dan.

Alt!

Proslava krštenja Vaših najmlađih

Sami birajte hranu koju služimo

Naš tim kuhara zadovoljiti će i najzahtjevnije goste, ali i razveseliti one najmlađe svježom i ukusom hranom za sve Vaše proslave. Uz naše preporuke možete kreirati menu koji će odgovarati svakom Vašem gostu, a Vama omogućiti bezbrižno planiranje posebnog dana.

Kutak za slikanje

U divnom ambijentu svečane dvorane kreirajte svoje uspomene na posebne obiteljske dane. Za Vas ćemo pripremiti kutak za slikanje kako bi Vaša sreća bila trajno zabilježena. Svaki puta prostor se iznova prilagođava Vašim željama i naš je imperativ ispuniti sva Vaša očekivanja.

Sadržaj za djecu

Naši najmlađi gosti osim finom hranom biti će oduševljeni našom dječijom igraonicom koja im nudi razne sadržaje kako bi vesele trenutke proveli u još radosnijoj dječijoj igri, a naše najmlađe bebe moći će bezbrižo sjediti u svojim dječijim stolicama i naći miran kutak za svoje potrebe.

Svečani ručak za prvu pričest

Savršen svečani ambijent

S obiljem prostora za ugodan smještaj svih prisutnih gostiju, možete se opustiti znajući da će svi uživati u događaju bez osjećaja gužve. Uz našu stručnost u organizaciji i uslugama, zajedno ćemo stvoriti nezaboravan trenutak za sve Vaše uzvanike u svim Vašim proslavama.

Dekoracije po Vašem izboru

Bez obzira jeste li zaljubljeni u klasične, rustikalne ili modernističke stilove, naš tim stručnjaka za dekoraciju Vam stoji na raspolaganju kako bi Vaša prostorija bila savršeno uređena, stvarajući atmosferu koja odražava Vaš jedinstveni ukus i ispunjava želje naših slavljenika.

Savršena temperatura

Kvalitetno klimatizirana svečana dvorana jamči da će temperatura biti uvijek prilagođena, osiguravajući da se svi osjećaju ugodno i opušteno tijekom cijelog događaja.

Alt!
Alt!

Organizacija ostalih svečanosti

Proslave rođendana i godišnjica

Život je tu da se slavi! Vesele prigode su nam najdraže te se s Vama veslimo svim Vašim životnm etapama. Potruditi ćemo se da Vama i Vašim gostima rođendani, godišnjice, mature budu zaista Vaši posebni nezaboravni dan, bilo da ste u svečanoj dvorani bilo da samo na Vašim lokacijama s cateringom.

Korporativni ručkovi

Naš prostor lako se prilagođava Vašim potrebama. Organizacija poslovnih prezenatcija, predavanja i izložbi nešto je što izdvaja naš prostor. Tehnička prilagodba prostora za Vaše vizuale, prezentacije i tehniku olakšati će Vam pripremu poslovnog skupa. Budite sigurni da će se Vaši poslovni partneri i suradnici osjećati ugodno, a biti će posluženi i ugošćeni profesionalno.

Dostojanstvene karmine

Tu smo za Vas i u teškim i iznenadnim situacijama. Obredni ručak za pokojnike organiziramo brzo i dostojanstveno, prema svim Vašim zahtjevima i u našem i u Vašim prostorima.

Želite nezaboravno iskustvo na Vaš najposebniji dan?

Vuković Centar

Obratite nam se s povjerenjem i zajedno započnimo stvaranje savršenog događaja za Vas.

Društvene mreže
Navigacija
Stranica u izradi...