Vuković Centar
Organiziramo Vaše

Vjenčanje iz snova

Kompletna organizacija vjenčanja

Sve za Vaš poseban dan

Upoznajte našu luksuznu ponudu za vjenčanja, oblikovanu kako bismo pretvorili Vaše snove u stvarnost, uz stručan tim koji će vam olakšati svaki korak organizacije, te prekrasnu dvoranu koja će vam pružiti sve što je potrebno za nezaboravan dan.

Alt!

Savršen meni za Vas i sve goste

Sami birajte hranu koju služimo

Bez obzira jeste li zaljubljenik u klasične jelovnike, ekskluzivne specijalitete ili internacionalne kulinarske izazove, naš kreativni tim stručnjaka za hranu stoji Vam na raspolaganju kako bi prilagodio svaki detalj vašeg menija vašim nepcima i ukusima.

Svježe pripremljene domaće namirnice

Naša posvećenost svježim, lokalnim proizvodima ogleda se u svakom zalogaju, a činjenica da se sva priprema odvija unutar naše kuhinje koja je smještena tik uz samu dvoranu, osigurava da sva poslužena jela stižu topla i svježa na stol. Uživajte u okusima koji slave autentičnost i podržavaju lokalnu zajednicu, čineći Vaše vjenčanje još posebnijim.

Širok izbor poslastica

Od tradicionalnih slavonskih klasika do kreativnih desertnih slastica, naši slatki majstori pripremaju svaku poslasticu s ljubavlju, pružajući vam priliku da završite svoj poseban događaj s nezaboravnim okusima.

Savršen ambijent za Vaš najposebniji dan

Prostrana sala i komforan ugođaj

S obiljem prostora za udoban smještaj svih prisutnih, možete se opustiti znajući da će svi gosti uživati u događaju bez osjećaja gužve. Uz našu stručnost u organizaciji i usluzi, zajedno ćemo stvoriti nezaboravan trenutak za sve Vaše uzvanike.

Dekoracije po Vašem izboru

Bez obzira jeste li zaljubljeni u klasične, rustikalne ili modernističke stilove, naš tim stručnjaka za dekoraciju Vam stoji na raspolaganju kako bi prostor bio savršeno uređen, stvarajući atmosferu koja odražava Vas i Vaš jedinstveni ukus.

Savršena temperatura

Kvalitetan klimatizacijski sustav garantira da će temperatura u dvorani uvijek biti prilagođena, osiguravajući da se svi osjećaju ugodno i opušteno tijekom cijelog događaja.

Alt!
Alt!

Za bezbrižno slavlje

Apartman za mladence

U našem apartmanu za mladence možete se opustiti, presvući po potrebi i pripremiti za sve čarobne trenutke koji Vas očekuju. Naša posvećenost Vašem komforu osigurava Vam miran kutak gdje se možete osjećati kao prava zvijezda Vašeg vjenčanja.

Ispraćaj od kuće

U Vašem dvorištu organiziramo savršeni ispraćaj mladenaca i gostiju. Prepustite nama brigu oko dekoracije, dostave i posluživanja hrane te naravno na kraju i samog čišćenja prostora.

Čuvanje najmlađih

Osiguravamo kvalificirano osoblje koje će brinuti o vašim najmlađim gostima, pružajući im sigurno i zabavno okruženje. Naša svrha je omogućiti vam da se potpuno posvetite proslavi, znajući da su Vaši mališani u dobrim rukama.

Naše posebnosti

Pazimo na svaki detalj

Postoji mnoštvo sitnica koje će svadbeno slavlje uveličati i ostaviti nezaboravne dojmove u sjećanjima Vaših gostiju. Mi smo tu kako bi smo razmišljali o njima i preuzeli Vaše brige.

Sef za pohranu

U sklopu mladenačkog apartmana se nalazi praktičan sef za sigurnu pohranu vrijednih stvari.

Komoda za presvlačenje

Praktičan i siguran prostor za brigu o vašim malim gostima tijekom proslave.

Prostor za pušenje

Osiguravamo da ovaj prostor bude dobro ventiliran i udaljen od glavnog prostora, čime mislimo na prisutne i pružamo svima ugodno iskustvo na vašem događaju.

Aperitiv & Coffee Bar

Naš "Aperitiv & Coffee Bar" nudi izvanredno iskustvo okusa i opuštanja tijekom vašeg događaja. Uživajte u raznovrsnoj ponudi aperitiva i toplih napitaka tokom cijele noći.

Cocktail Bar

Nudimo širok spektar kreativnih koktela, bezalkoholnih pića i osvježavajućih napitaka za različite ukuse i preferencije.

Kutak za slikanje

Ovdje gosti mogu zabilježiti nezaboravne trenutke s fotografijama i selfijima, stvarajući uspomene koje će trajati zauvijek.

Želite nezaboravno iskustvo na Vaš najposebniji dan?

Vuković Centar

Obratite nam se s povjerenjem i zajedno započnimo stvaranje savršenog događaja za Vas.

Društvene mreže
Navigacija
Stranica u izradi...