Warm Box

U današnje vrijeme sa puno napredne i razvijene tehnologije u ugostiteljstvu, i pored brojnih pomagala i uređaja u modernim kuhinjama još uvijek ima mjesta za inovativna rješenja koja donose značajan napredak i poboljšanje kvalitete pripremljene hrane i usluge posluživanja iste; bez obzira radi li se o posluživanju hrane unutar određenog objekta gdje je hrana pripremljena (restorani, hoteli, pekarnice, kampovi, studentske menze, domovi, itd.) ili se radi o posluživanju hrane u obliku cateringa. Naša tvrtka Digital studio d.o.o. na tržištu, u ugostiteljstvu djeluje već punih 14 godina, gdje u vlastitom restoranu “Vuković centar” većeg kapaciteta priređujemo razna događanja, a najviše svadbene svečanosti. Na osnovu vlastitog iskustva u pripremi većih količina tople hrane i u cilju održavanja visokog nivoa usluge, veliki problem konstantno je bio kako toplu hranu održati na potrebnoj temperaturi do momenta kada dođe na stol pred gosta. Sve što se od uređaja za namjenu čuvanja temperature hrane trenutno na tržištu može pronaći ima niz nedostataka, kao što su: mali kapaciteti, veliko zauzeće kuhinjskog (dragocjenog) prostora, velika potrošnja električne energije, itd. Nakon detaljne analize svih čimbenika i iz velike potrebe, odlučili smo se  proizvesti uređaj Warm Box koji će odgovarati današnjim visokim standardima u ugostiteljstvu (HACCP) a u istom  trenutku i vrlo racionalan (mala potrošnja električne energije, racionalno zauzeće prostora, jednostavno i lako održavanje, mobilnost). Uz sve ostalo, prilikom izrade smo vodili računa da uređaj bude što lakši i mobilniji, tako da su u podnožju ugrađeni kotači. Konstrukcija uređaja izrađena je od aluminijskih kvadratnih cijevi, i obložena je materijalom Izopanel koji je odličan izolator temperature. Vanjske stjenke Izopanela su izrađene od pocinčanog lima koji je u procesu proizvodnje tretiran tzv. toplim bojanjem, koje mu jamči otpornost i postojanost na visokim temperaturama. Debljina ugrađenog Izopanela je 50 mm, a prema želji uređaj se može raditi u više različitih boja.

Ovaj jedinstveni uređaj zapremine  210 l služi da biste hranu koju ste pripremili, očuvali toplom u dužem vremenskom periodu, do momenta kada se ta hrana ne posluži gostu, kao i u namjeni držanja temperature  hrane na minimalno 65C  u funkciji HACCP zahtjeva, odnosno na taj način sprečava se rast vegetativnih oblika mikroorganizama, germinacija spora i stvaranje toksina.  Podesivi digitalni termostat koji ima temperaturni opseg od 0C do 99C omogućuje vam da podesite željenu temperaturu unutar uređaja, a ugrađeni ventilator služi za kvalitetnu cirkulaciju zraka unutar istog. Unutar uređaja se nalazi posuda s vodom koja održava potrebnu vlažnost u unutrašnjosti. Pohrana hrane u Warm Box vrši se u profesionalnim inox GN posudama standardnih veličina i različitih zapremina, i bez  problema možete raditi kombinacije prema potrebama i vašoj želji. Uređaj je idealan i za catering, jer omogućuje transport i posluživanje veće količine hrane bez gubitka topline.

Poštovani, pokušali smo vam u kratko prezentirati ovaj vrhunski uređaj, kojeg smo kroz proteklih godinu dana temeljito testirali i iskušali u svim kombinacijama i za vrlo različite potrebe, i s velikom odlučnošću možemo reći da je uređaj Warm Box potpuno zadovoljio i ispunio sva očekivanja.

U koliko smatrate da bi i vama dobro došao takav jedinstveni uređaj, i olakšao vam svakodnevni posao čuvanja topline hrane, onda je  Warm Box  uređaj koji svakako trebate imati.

Preuzmi/Download:

WarmBox (.pdf)          WarmBox_primjena(.pdf)          WarmBox_DE (.pdf)